Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

В София беше отслужена панихида в памет на убития посланик Андрей Карлов

В София беше отслужена панихида в памет на убития посланик Андрей Карлов

Панихида за убития руския посланик в Анкара беше отслужена в църквата "Свети Николай" в столицата. На нея присъства посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров. Той благодари на дошлите в храма да почетат паметта на Андрей Карлов, както и на официалните лица, поднесли съболезнованията си.

Анатолий Макаров - посланик на Русия: "За нас това е голяма загуба. Тази подла постъпка - убийство в гръб, наистина предизвика шок и омерзение. Сега задачата е да се намерят онези, които са стояли зад гърба на този млад човек и те да си получат заслуженото наказание. Разчитам и вярвам, че този терористичен акт ще ни помогне да обединим усилията си в борбата с международния тероризъм и заедно да го победим. Благодарен съм на всички, които днес дойдоха в храма, на тази служба". / БНТ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.