Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Ерик Рубин остава посланик на САЩ в София и при Доналд Тръмп

Эрик РубинЭрик Рубин

Посланикът на САЩ в България Ерик Рубин ще запази поста си и след смяната на администрацията в Белия дом. Това потвърдиха за "24 часа" от посолството на САЩ.

Оттам допълниха, че призивът на екипа на новоизбрания президент Доналд Тръмп посланиците, назначени в рамките на мандата на Барак Обама да се оттеглят, се отнася за политическите назначения, а не за дипломати от кариерата, какъвто е Н.пр. Ерик Рубин. Той е професионален дипломат с клас министър-съветник. Рубин пое поста си в София в средата на февруари 2016 г. Предишната заемана от него длъжност - от юли 2011 г. до юли 2015 г. - е заместник-помощник секретар в Бюрото по въпросите на Европа и Евразия. / 24chasa.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.