Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Президентът Росен Плевнелиев: България ще продължи да бъде доверен партньор и достоен член на НАТО

Президентът Росен Плевнелиев: България ще продължи да бъде доверен партньор и достоен член на НАТО

„Искам да изразя личната си признателност. Работих с вас, научих много от вас, заедно бяхме добър екип и постигнахме много. В последните години действахме коректно, като посочвахме проблемите на Българската армия, за да ги решим“, заяви президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Росен Плевнелиев на тържествена церемония.

В изказването си на церемонията държавният глава призова Програмата за развитие на отбранителните способности на Въоръжените сили на Република България 2020 да се изпълни бързо и отговорно. Росен Плевнелиев подчерта, че страната ни ще продължи да бъде доверен партньор и достоен член на НАТО.

„България няма как да бъде изолирана от негативните процеси, които протичат в целия свят. Рекордният брой кризи, бежанци, терористични атаки, заплахи в близост до нашите граници ни карат да бъдем бдителни, да действаме на високи обороти, да бъдем отговорни“, категоричен беше държавният глава.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники