Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Натовското присъствие в Черно море цели мир, а не провокация, уверяват военни

Натовското присъствие в Черно море цели мир, а не провокация, уверяват военни

Натовското присъствие в Черно море е регулярно и мирно, уверяват висши военни.

България е стабилен член на НАТО. Това ни похвали началникът на щаба на Съюзното командване по трансформацията генерал-лейтенант Греъм Стейси, който е в столицата. България е домакин на конференция по синхронизиране на подготовката в НАТО през 2017 г., организирана от Съюзното командване по трансформацията. В нея участват над 200 представители на страни-членки на Алианса и на държавите партньори.

Акцент в дискусиите ще бъдат подготовката и ученията на НАТО през настоящата година. Живеем в сложни предизвикателства пред глобалната сигурност, подчерта Греъм Стейси. Светът се променя изключително бързо. Да повишим подготовката днес, призова той. Присъствието на НАТО в Черно море не е провокация, а цели осигуряването на мир. Алиансът провеждал много учения в Европа и други части на света. Целта ни е да опазваме мира, категоричен бе Стейси. / news.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.