Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноз погоды в Болгарии на 13 января

Прогноз погоды в Болгарии на 13 января

През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно, но постепенно от северозапад облачността ще се увеличи. В сутрешните часове на места в западната част на Дунавската равнина видимостта ще е намалена. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са между минус 10° и минус 5°. През деня облачността ще е разкъсана. На отделни места ще прехвърча слаб сняг. Привечер в крайните северозападни райони ще има превалявания от дъжд и там ще се образуват поледици. Ще духа слаб до умерен предимно южен вятър. Ще се затопли и максималните температури ще са между 1° и 6°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините облачността ще е значителна, на отделни места ще прехвърча сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа до умерен предимно южен вятър. Максималните температури ще са от 3° до 6°. Температурата на морската вода е 2-3°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.