Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 1 февруари

Прогноза за България за 1 февруари

През нощта над равнините ще има ниска облачност, на места и мъгла. Над планинските райони ще бъде предимно ясно. Почти тихо време. Минималните температури ще бъдат между минус 10° и минус 5°. Утре преди обяд на много места в равнините ще има мъгла или ниска облачност, а над планинските райони ще е предимно слънчево. В следобедните часове, в повечето райони, мъглата ще се разсее, а ниската облачност ще се разкъса, но над страната от запад ще се появи разкъсана средна и висока облачност. В западната и централна част от Дунавската равнина мъглата и ниската облачност ще се задържат почти през целия ден и там ще се задържи студено, с отрицателни дневни температури. В останалата по-голяма част от страната затоплянето ще продължи и максималните температури ще бъдат между 0° и 5°, в крайните югозападни райони до 7°-8°.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за месеца.

Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра – около 1°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на места с краткотрайна мъгла. През деня ще се появи слаб вятър от юг-югозапад. Максимални температури на въздуха: 4°-6°. Температурата на морската вода е 2°-3°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.