Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 7 февруари

Прогноза за България за 7 февруари

През нощта от запад ще завали дъжд, като до сутринта валежите ще обхванат и Централна България. Утре на много места ще превалява дъжд, повече ще са валежите в Югоизточна България и Родопите. В северозападните райони вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще нахлува по- студен въздух. В Източна България вятърът ще е умерен от юг-югозапад и ще остане топло. Минимални температури предимно между 1° и 6°, максимални от 4°-5° в северозападните райони до 11°-13° в източните.

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за февруари. след обяд щесе повишава.

Над планините ще е облачно с валежи от сняг, в по-ниските части от дъжд и сняг. В Родопите и Странджа валежите ще са значителни. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югозапад, който в западните райони ще се ориентира от запад и ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

Над Черноморието ще е облачно и по-късно през деня ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са от 9° на север, до 14° на юг. Температурата на морската вода е 3 – 4°. Вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.