Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Руснак в Бургас налита на полицаи, къса пагон и отказва дрегер

Руснак в Бургас налита на полицаи, къса пагон и отказва дрегерснимка: clubz.bg

Бургаската полиция започна бързо производство срещу руски гражданин за арогантно поведение срещу полицейски екип.

Инцидентът е от петък вечер, когато след катастрофа с материални щети за обслужване на местопроизшествието е изпратен екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Полицаите установили на около 200 м след първия светофар на бул. «Захари Стоянов» в посока към магазин «Кауфланд», в дясното пътно платно и дясна пътна лента, напречно разположен на пътя катастрофирал л.а. «Рено Канго», с бургаска регистрация.

По автомобила в предната и дясната част имало значителни материални щети. Водачът на «Реното» без видима причина започнал да се държи арогантно и грубо със служителите, като при полицейското разпореждане да извади калъфчето с ножа, носено на кръста му, налетял да се саморазправя физически с полицаите.

Опитал се да удари с юмрук единия служител в областта на главата, след което го дръпнал за униформата и откъснал част от десния ръкав в долната му част и левия пагон.

За прекраяване на противоправното поведение на мъжа, полицаите използвали физическа сила и помощни средства. Констатирано е, че това е руския гражданин А.С., 31 годишен, постоянно пребиваващ в Бургас. След задържането А.С. продължил да буйства и отправил закани към двамата полицаи.

Руснакът отказал да бъде изпробван с техническо средство за употреба на алкохол или упойващи и наркотични вещества. / 24chasa.bg

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники