Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Започва поетапното пускане на парното в столицата

Започва поетапното пускане на парното в столицатаснимка: dnevnik.bg

Във връзка с очакваното понижение на външните температури през следващата седмица от понеделник 17 октомври "Топлофикация София" ще започне поетапно да пуска отоплението, съобщиха от дружеството.

Първо отоплението ще заработи в детските, учебните и здравните заведения, в които то все още не е пуснато. След това поетапно парното ще бъде включено в жилищните сгради във всички райони и накрая - в административните сгради.

Компанията напомня на клиентите да отворят максимално вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на радиаторите след пускане на отоплението,както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение.

"Топлофикация София" ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за всякакви въпроси, свързани с топлоподаването, клиентите могат да се свържат с кол центъра на компанията 0 700 11 111. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.