Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

easyJet започва полети от Варна до Лондон и Берлин

Иван ПортнихИван Портних

Авиокомпанията easyJet обяви, че започва операции на летище Варна с два нови маршрута до Лондон Гетуик и Берлин Шьонефелд.

Полетите от Варна до Лондон Гетуик ще започнат на 6 юни 2017 г. и ще се извършват три пъти седмично през лятото във вторник, сряда и събота. На 28 юни Варна ще посрещне своя втори нов маршрут с директни полети до немската столица Берлин два пъти седмично в сряда и събота.

easyJet очаква да превози над 18 хил. пътници по двата нови маршрута през първото лято на дейност във Варна. Линиите ще бъдат оперирани със самолет Airbus A320 с продължителност на полетите от около 3,40 часа до Лондон и 2,30 часа до Берлин.

Билетите за новите полети са в продажба от днес на easyjet.com, в мобилното приложение на компанията и в глобалната дистрибуционна система с тарифи, започващи от 17 евро за еднопосочен полет на пътник (на база двама души, пътуващи с една и съща резервация).

Варна става второто летище на easyJet в България, откакто превозвачът започна целогодишни полети от София до Лондон Гетуик, Лондон Станстед и Манчестър, с начало на операциите през 2007 г.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники