Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Wizz Air пуска още една линия от България

Wizz Air пуска още една линия от България

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air пуска нова линия от Варна до Тел Авив. Новата дестинация стартира от 21 юли, а превозвачът ще лети 3 пъти седмично до столицата на Израел, съобщиха от компанията. Билетите са на цена от 49.99 лв. Местата вече са пуснати в продажба и могат да бъдат резервирани на сайта на авиокомпанията.

„След като обявихме 27-ма база на WIZZ на Летище Варна, сме развълнувани да донесем още чудесни новини на нашите български клиенти. Тел Авив вече е достъпен на нашите ниски цени от Варна и ние сме сигурни, че клиентите ще се радват да посетят „града, който никога не спи”, и е известен с богатото си културно наследство, красиви плажове, отлична кухня и кипящ нощен живот. Местата за новия маршрут до Израел са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com, на цени от само 49.99 лева”, заяви Габор Васархели, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air. / Економик

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники