Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Регулаторът одобри поскъпването на природния газ с 3.5%

Регулаторът одобри поскъпването на природния газ с 3.5%снимка: dnevnik.bg

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) одобри днес новата цена на природния газ, като заседанието е съпътствано от протест на граждани, недоволни от предстоящото поскъпване на водата.

Както се очакваше, от 1-ви януари синьото горива поскъпва с 3,5%, като това няма да повлияе на цените на парното и топлата вода.

Комисията за енергийно и водно регулиране продължава да заседава, за да утвърди новите цени на водата. Според вече обявените разчети водата на повечето места ще поскъпне с до 10 на сто.

Докато комисията-регулатор заседава, пред сградата протестираха десетки граждани, като настояха да участват в заседанието. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
Последно променена вПетък, 28 Декември 2018 17:38
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.