Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Онлайн бизнес срещи с фирми от Русия и България, 9 – 12 ноември 2021г.

Онлайн бизнес срещи с фирми от Русия и България, 9 – 12 ноември 2021г.

Българската търговско-промишлена палата информира за предстоящото провеждане на бизнес срещи между компании от Русия и България, които ще се осъществят във виртуална среда в периода 9 – 12 ноември 2021г. Събитието се организира от Московския експортен център, със съдействието на БТПП.

Основните цели на мероприятието са установяване и развитие на деловите връзки между московски компании с партньори от българския бизнес, както и представяне на руски стоки и услуги на пазара в България.

В онлайн бизнес мисията ще вземат участие 20 компании от Москва и региона, работещи в областта на: строителството, информационните технологии, производството на машини и оборудване, потребителски стоки, мебели и текстил.

Форматът на мероприятието, което ще бъде организирано на платформа за видеоконференции, включва провеждане на откриваща сесия за представителите на бизнеса от двете страни, презентационна сесия, в рамките на която всяка компания ще представи своя продукт, а също така и отделни B2B преговори.

Работните езици на събитието са български и руски с превод.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.