Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Български ученици спечелиха високи отличия на световни бизнес състезания

Български ученици спечелиха високи отличия на световни бизнес състезанияснимка: btvnovinite.bg

Български ученици спечелиха златен медал на световното бизнес състезание за решаване на казус на Харвардския университет „Глобал бизнес чалъндж”.

В конкуренция с 400 участници от 10 държави, разпределени в 60 отбора, четиримата финалисти от Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София се представиха отлично в трите кръга на състезателния ден и завоюваха златото, съобщават от Министерството на образованието и науката (МОН).

Още едно златно и две сребърни отличия са получили възпитаници на НТБГ от младежката бизнес среща на върха от календара на световната мрежа на тренировъчните фирми „Пен Интернешънъл”, провела се в Ню Йорк.

Четирите представителни български отбора на гимназията са се класирали и за финалите на две нови състезания от съпътстващата програма на младежката среща – „Управление на човешките ресурси” и „Маркетинг стратегии”, за което са отличени с грамоти.

Със сега спечелените отличия наградите, завоювани от училището НТБГ на международни състезания, стават 154, се посочва в съобщението на МОН.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.