Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Панагюрище за пета година ще е домакин на Световен шампионат по фойерверки

Панагюрище за пета година ще е домакин на Световен шампионат по фойерверкиснимка: komentator.bg

За пета поредна година ще се проведе Световен шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България ‘2017, който ще продължи три дни – 26, 27 и 28 май. Това съобщи за Радио „Фокус” – Пазарджик Радка Костуркова от Община Панагюрище.

Тя уточни, че организатор на събитието е Община Панагюрище. „В петото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2016-та година – Беларус, Татарстан /Казан/ и Казахстан. По регламент състезателните отбори ще представят 2-минутно свободно фойерверк шоу, което няма да се оценява. След това ще имат на разположение от 3 до 7 минути, в които да представят свое собствено състезателно шоу. Условията за всички участници са еднакви. При изпълненията на състезателите от особено значение е талантът и умението да се представи изкуството на фойерверките”, обясни Костуркова.

Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от панагюрска фирма. Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка от вечерите на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България ‘2017 .

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.