Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Адвокатски семинар с лектор – съдия Красимир Влахов от ВКС, в СОК „Камчия“

Адвокатски семинар с лектор – съдия Красимир Влахов от ВКС, в СОК „Камчия“

В Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ над 500 адвокати от 12 колегии от цялата страна взеха участие в семинар на тема „Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно“. Събитието е организирано от центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев” и Националното бюро за правна помощ, със съдействието на Адвокатски съвет – гр. Варна.

Специален лектор на семинара беше съдия Красимир Влахов от Върховния касационен съд, който изрази своето задоволство от присъствието си в СОК ,,Камчия'' и възможността за това да бъдат обсъдени важните промени в Гражданско-процесуалния кодекс, извършени преди година. По време на семинара беше обърнато специално внимание на термина «очевидна неправилност», въведен на 13 октомври 2017г.

Семинарът беше открит от адв. Йордан Йорданов – председател на Управителния съвет на Фондация „Кръстю Цончев". „За нас вече стана традиция най - мащабните ни мероприятия да се провеждат в СОК „Камчия“. Благодарим на любезните домакини за предоставените условия“, сподели адвокат Йорданов.

Специално приветствие отправи Калоян Икономов – директор “Стратегии и развитие” на СОК „Камчия“, който пожела на организаторите да виждат винаги толкова пълна многофункционалната киноконцертна зала на СОК „Камчия“, а на участниците – ползотворно провеждане на семинара.

Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ има богат опит в провеждането на такъв вид мероприятия.

На територията на комплекса са разположени две киноконцертни зали с по 600 места, Атриум с 400 места, Актова зала с 200 места, четири конферентни зали, над 80 оборудвани кабинета и Амфитеатър с 2000 места. Това прави комплекс СОК ,,Камчия'' привлекателно място за провеждане на конферентен туризъм.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.