Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Ефирен есенен карнавал в СОК «Камчия»

Ефирен есенен карнавал в СОК «Камчия»

В Частно средно училище - „Юрий Гагарин“ в СОК „Камчия“ се проведе дългоочакваният есенен карнавал, в който децата от предучилищната група и началните класове дефилират с приказни ръчно изработени рокли от горски материали и отдават почит към Природата.

В този ден Училището на бъдещето - „Юрий Гагарин“ се превръща в една вълшебна приказка с горски мотиви, в която малките ученици се маскират в любимите си приказни герои. Така в ефирни рокли и костюми всеки клас отправя поздрав към останалите с песничка или стихотворение, а всяко едно дете представя героя, в който се е преобразил.

С всяка изминала година ръчно изработените рокли стават все по-креативни като най-силно впечатление тази година направи рокля направена изяло от горски шишарки, достойна за Седмицата на модата в Милано.

Главната цел на есенния карнавал, обаче е да даде поле за творческа изява на децата и по един интересен начин да приобщи най-малките ученици към училището не като Институция, а като семейство. Забавлявайки се, децата се научават да не се притесняват да изразяват себе си пред останалите.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.