Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Правителствена болница става първата държавна педиатрична болница

Правителствена болница става първата държавна педиатрична болница

Правителствена болница ще се превърне в първата държавна педиатрична болница. Правителството одобри законова промяна, която ще позволи да се промени статутът на болница „Лозенец”.

В момента България не разполага с държавна педиатрична болница, където на едно място да се консултират и лекуват всички заболявания и усложнения при децата.

Ръководството на болница „Лозенец“ приветства решението на правителството.

"Убедени сме, че това ще допълни широкия спектър от високопрофесионални здравни услуги, предлагани в болницата, както и ще даде възможност на студентите да обогатят знанията си по още една изключително важна за страната специалност – педиатрията", пишат от болницата.

"Сигурни сме, че идеята на премиера Бойко Борисов ще намери добро професионално развитие и тя несъмнено ще повиши авторитета на болница „Лозенец“ като едно от най-професионалните лечебни заведения в България", се казва още в прессъобщението. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.