Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Трима от Беларус, дошли да работят по "Балкански поток", са заразени с COVID-19

Трима от Беларус, дошли да работят по "Балкански поток", са заразени с COVID-19

Трима граждани на Беларус, пристигнали в Монтана, за да работят по изграждането на газопровода "Балкански поток", са с положителни проби за новия коронавирус, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Монтана.

Тримата са без симптоми и се чувстват добре. Те са настанени в хотел в Монтана и са поставени под 28-дневна карантина. Хотелът е дезинфекциран и достъпът на други хора до него е ограничен, обявиха от здравната инспекция.

От няколко месеца в Монтана периодично пристигат специалисти и работници от Русия и Беларус, които работят по изграждането на компресорната станция на газопровода край близкото село Расово. Те преминават през задължителна 14-дневна карантина в хотел в Монтана, правят им се PCR тестове за COVID-19 и едва тогава отиват на обектите. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.