Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

След пандемията може да се даде нов импулс на развитие на комплекс Камчия, според московски министър

След пандемията може да се даде нов импулс на развитие на комплекс Камчия, според московски министърснимка: bnr.bg

Надяваме се с решението на проблемите около пандемията от Ковид-19 да можем да придадем нов импулс на развитие на уникалния комплекс "Камчия", каза днес във Варна Сергей Черьомин, министър в правителството на Москва и ръководител на Департамента по външноикономически и международни връзки на руската столица.

По думите му идеята е край Варна да почиват не само деца и ветерани от войните, а комплексът да се ползва активно за подготовка на спортисти и за провеждане на големи културни събития, фестивали и конференции.

Когато се разреши въпросът с пандемията, може да се правят някакви планове за визити на високо ниво между Русия и България, допълни посланикът на Федерацията у нас Анатолий Макаров. По думите му фактор в това отношение е и фактът, че у нас през настоящата година предстоят два избора. Нека първо свалим маските, тогава ще възстановяваме нормалните човешки взаимоотношения, посочи дипломатът. / БТА

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники