Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

"Оръжеен търговец" от България се появи като купувач на имение в Бевърли Хилс

"Оръжеен търговец" от България се появи като купувач на имение в Бевърли Хилс

Фирма, свързана с някой си Христо Йорданов Христов, който е базиран в България търговец на оръжие или носи същото име като него, стои зад най-голямата имотна сделка на 2019 г. в Бевърли Хилс, съобщи сп.Variety. Изданието е било привлечено от новината от последните дни, че някой, който "очевидно е чужденец", е новият собственик на имение в прочутото с лукса си предградие на Лос Анджелис. Сделката е за 34.620 млн. долара.

От американското списание няма потвърждение на това кой е реалният купувач и дали "Христо Христов" не е само подставено лице.

Модерната сграда с разгърната площ от над 1300 кв.м е завършена през 2014 г. и е обявена през 2015 г. за продан за 55 млн. долара, но през август 2017г. вече се предлагаше за 45 млн. долара.

Имотът на Oxford way 916 е точно зад хотел "Бевърли Хилс" и според описанието има фоайе с височина над 7.6 метра, 25-метров "компютризиран водопад със светлинно шоу, който е може би най-зрелищното подобно съоръжение в района", голяма външна беседка, киносалон, конферентна зала и паркинг за 20 автомобила. Сградата е със 7 спални, 11 бани, голям басейн с морска вода, 3 камини и "страхотна гледка към града". / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники