Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Концесионерът на южния плаж в Слънчев бряг: Дискотеките, които искат да събарят, са законни

Концесионерът на южния плаж в Слънчев бряг: Дискотеките, които искат да събарят, са законни

Петте от най-популярните заведения в Слънчев бряг, които вицепремиерът Валери Симеонов каза, че предстои да бъдат съборени, са законни.

Собствениците им твърдят, че имат разрешителни и че постройките им не са опасни, а концесионерът на южния плаж в курорта Кирил Спасов изтъкна пред Нова телевизия, че схемата била одобрена от общината.

„Концесионният договор е сключен преди 15 години. Обектите са съществували много време. За всеки от тях имаме разрешение, издадено от главния архитект на общината. В документите е описана квадратурата“, заяви Спасов.

Според вицепремиера обаче дискотеките са изградени без всякакви проекти и без разрешително, включително и мерки за сигурност, в заведенията не гарантират безопасността на хилядите посетители.

Собствениците отказаха да застанат пред камерата и да коментират думите на Валери Симеонов.

Собствениците подчертават, че имат всички необходими документи. Те настояват представителите на държавните институции, които искат да ги инспектират, да дойдат преди началото на сезона, а не когато заведенията са пълни с посетителите. / Флагман

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники