Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Винетките остават на същата цена

Винетките остават на същата ценаснимка: bnr.bg

И догодина винетките остават на същата цена. В Агенция "Пътна инфраструктура" беше представена визията на стикерите за 2017 година. Те ще се продават от 20 декември.За да няма злоупотреби, отново е сменен дизайнът на стикерите с три вида защита – три вида холограми и специални цветни ефекти.

През 2016 година няма нито един случай на заловена фалшива винетка. Проблемът обаче е в масовото каране без винетки от гастербайтерите през лятото. Измамите са били с предаване на винетките от камион на камион, за да се сподели заплащането.

Ще бъде въведена нова такса, за да бъдат санкционирани транзитно преминаващите, това е така наречената "допълнителна глоба" за нарушителите, компенсаторна. Целта е да се гарантира по-добра събираемост. / БНР

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.