Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Солидарността е водещ принцип за гарантиране на сигурността, беше потвърдено на среща на президента Румен Радев с европейски посланици

Солидарността е водещ принцип за гарантиране на сигурността, беше потвърдено на среща на президента Румен Радев с европейски посланици

По покана на президента Румен Радев днес беше проведена среща на „Дондуков“ 2 с посланиците на Кралство Нидерландия Том Ван Оорсхот,  на Република Австрия Роланд Хаузер и с временно управляващите дипломатически мисии на Френската република Доминик Вааг и на Федерална република Германия Петер Колб.

По време на срещата бяха обсъдени актуални предизвикателства пред Европейския съюз от последните седмици. Присъстващите потвърдиха позициите си, че солидарността е водещ принцип за гарантирането на сигурността на държавите-членки, както и при охраната на външните граници на ЕС.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.