Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Бойко Борисов на Конгреса на ЕНП: България е стабилна държава

Бойко БорисовБойко Борисов

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта.

Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. “Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност”, каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.
 
Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. “Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3, 6% икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7% безработица, 27 % външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък”, обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники