Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

БАН чества своята 148-а годишнина с Тържествено събрание

БАН чества своята 148-а годишнина с Тържествено събраниеснимка: bnr.bg

Тържествено събрание по случай 148-aта годишнина на Българската академия на науките ще се проведе на 12 октомври 2017 г., от 11:00 часа, в Големия салон на Академията (ул. 15 ноември №1).

Председателят на БАН акад. Юлиан Ревалски и председателят на Общото събрание на БАН проф. Евелина Славчева ще открият събранието. Проекти на млади учени от БАН ще бъдат отличени с дипломи по съвместната програма между МОН и БАН „Програма за подпомагане на млади учени“, които ще връчат Министърът на образованието и науката и Председателят на БАН.

Ще бъде представен д-р ас. Кирил Христов от Института за ядрени изследвания и ядрена енергетика на БАН – носител на награда Питагор за 2017 г. Предвижда се концерт с диригент младия учен Иван Янакиев от Института за изследване на изкуствата, който е подготвен в рамките на спечелен проект по „Програма за подпомагане на млади учени“.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.