Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Светлозар Лазаров: Санкциите срещу Русия трябва да паднат

Светлозар ЛазаровСветлозар Лазаров

„Какво лошо има в това, че съм посетил Крим, „Атака” работи с консервативното крило на „Единна Русия”. Смятаме, че санкциите срещу Русия трябва да паднат”. Това обяви в предаването „Лице в лице” Светлозар Лазаров, бивш главен секретар на МВР, а в момента национален координатор на партия „Атака”.

Ние поддържаме партии, които изповядват консервативна идеология, уточни координаторът на „Атака”.

Той обясни още, че в Крим е бил по покана на Иван Абажер, председател на организацията на българската общност там.

„В Москва съм ходил 4 пъти – 2 пъти като агент на ДАНС, освен това съм бил и като представител на „Атака“. Сидеров и „Атака“ имат ясна политика към Русия. Той първи призна, че Крим не е на Украйна и че трябва да паднат санкциите срещу Москва. Не сме нарушили авторитета на управлението, защото ние управляваме. Политиката ни е последователна“, допълни бившият главен секретар на МВР по времето на кабинета на Пламен Орешарски.

„Няма нищо лошо ГЕРБ да работи по едната линия, а ние да действаме по другата. Важното е да преследваме националния си интерес. Русия отдавна не е социалистическа държава и БСП няма как да се впише в нея. За нас проектите с Кремъл са стратегически. Обещаха ни от руска страна да ни помагат за АЕЦ "Белене" и за "Южен поток". Без Русия - не можем да имаме АЕЦ "Белене" и без "Атомстройекспорт". Казах пред Русия, че това, което се извършва със съветските паметници, не го споделят всички граждани. Обясних на Кремъл, че става въпрос за провокатори", каза още бившият секретар на МВР.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.