Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Волен Сидеров: Изборите за президент на Руската Федерация се провеждат спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност

Волен Сидеров: Изборите за президент на Руската Федерация се провеждат спокойно, с изключителна организация, пълна демократичност

Днес в Държавната дума на Руската Федерация проведохме изключително ползотворна среща с представители на комисията по външна политика. От повече от 150 наблюдатели от десетки страни единствено делегацията на ПП АТАКА имаше честта да бъде приета в Държавната дума на Русия. По време на срещата изразихме своите впечатления от изборния процес в Москва, който имахме честта да наблюдаваме. Нашата делегация установи, че изборите за президент на Руската Федерация, които Владимир Путин спечели с невероятен резултат, се провеждат спокойно, с изключителна организация , пълна демократичност и при условия, от които само може да се взима пример, пише Волен Сидеров в Фейсбук.

Акцент в разговора бе темата за подновяване на строежа на атомна централа , както и възможностите за трансфер на руски газ в България след провала на Южен поток.

От разговора с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те отчитат положителната промяната в поликата на българското правителство след влизането на патриотите във властта.

Обсъдени бяха и въпроси от сферата на спорта, като бе наблегнато и върху нуждата от съвместни дейности на младежи от Русия и България.

От руска страна участие в срещата взеха първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, заместник-председателя и световноизвестен шахматист Анатолий Карпов, заместник- председателя и бивш шампион по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и председателят на групата за приятелство Русия – България Александър Василенко.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.