Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Номинираха премиера Бойко Борисов за "Европейска личност на годината"

Бойко Борисовснимка: btvnovinite.bgБойко Борисов

В Сараево на 6 юли ще се състои 38-ата Церемония по връчването на престижната европейска награда "Европейска личност на годината" и премиерът Бойко Борисов е номиниран за тази награда, предаде Танюг.

Това съобщи днес председателят на Управата и генерален директор на Европейската независима агенция за избор и промоция на най-успешните мениджъри и личности Панет Шкрибич, който бе приет от българския посланик в Босна и Херцеговина Августина Цветкова, предава БТА.

Шкрибич запозна посланика с протокола и подготовката на 38-ата Церемония по връчване на престижната европейска награда "Европейски мениджър и личност на годината", съобщи Дирекцията на Агенцията за избор на най-добрия мениджър за Босна и Херцеговина, Югоизточна и Централна Европа.

Посланик Цветкова съобщи, че премиерът Борисов с радост е приел да присъства на церемонията в Сараево, където ще бъде придружаван от български журналисти, бизнесмени и мениджъри, които са готови за сътрудничество и съвместни инвестиции в Босна и Херцеговина и страните от Западните Балкани, предаде Танюг.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.