Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

През последните пет години САЩ е инвестирало над четири милиона долара в различни проекти за хуманитарна помощ в България

През последните пет години САЩ е инвестирало над четири милиона долара в различни проекти за хуманитарна помощ в България

Днес бе направена първа копка за новото защитено жилище за възрастни хора с умствени увреждания в Сливен по проект, финансиран от Програмата за хуманитарна помощ на Европейското командване на САЩ (EUCOM). Проектът предвижда изграждането на нова сграда върху общинска собственост в центъра на град Сливен и е на стойност 245 000 долара.

Програмата за хуманитарна помощ на Европейското командване включва поредица от хуманитарни и строителни проекти в няколко европейски страни. През последните пет години Правителството на САЩ е инвестирало над четири милиона долара в различни проекти за хуманитарна помощ в България, като български и американски военни заедно полагат доброволен труд за успешното реализиране на тези проекти.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники