Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Борисов призовал посланиците да питат официално, преди да се изказват

Борисов призовал посланиците да питат официално, преди да се изказватснимка: dnes.bg

Преди да има изказвания, да се потърси информация по официален път. Това е посъветвал премиерът Бойко Борисов посланици от 36 държави, които бяха извикани в Министерския съвет, за да получат информация за разследването на убийството на Виктория Маринова, според служители в политическия му кабинет. Те обясниха, че никой официално не се е свързвал с българските власти по случая с убийството в Русе. Никой от посланиците не коментира след срещата. Според очевидци не е имало нито един въпрос от страна на дипломатите.

На сбирката освен премиера и посланиците бяха и главният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, вицепремиерът Красимир Каракачанов и други членове на кабинета.

Борисов е обяснил, че, представяйки убитата в Русе журналистка Виктория Маринова като разследващ журналист, западните медии подменили нейната биография, както и действителността в България. / Дневник

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.