Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

ИАНМСП и Посолство на Китай с общ план за развитие на МСП

ИАНМСП и Посолство на Китай с общ план за развитие на МСП

На 7 януари 2019 година в сградата на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия бе проведена среща между д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП и г-н Ян Дзианцун, политически съветник и временно управляващ и г-н Яо Чаоин, икономически и търговски съветник, Посолство на КНР в Република България.

Обсъдени бяха възможностите за организиране на бизнес делегации от Китай в България и на български фирми в КНР. Изпълнителният директор на ИАНМСП, д-р Бойко Таков, изрази готовността на агенцията при посещение на китайски фирми в България да организира двустранни срещи с подходящи български бизнес партньори, както и посещения на индустриални обекти.

Във връзка с изразеното желание от страна на български фирми отново да се включат в China International Import Expo (CIIE), д-р Таков подчерта ключовото значение на своевременното получаване на информация за условията за участие, което ще гарантира последващи отлични резултати от българското участие на CIIE.

Г-н Ян Дзианцун, като основен координатор през 2018 година от китайска страна на инициативата „16+1“, изрази благодарността си към екипа на ИАНМСП за продуктивната работа във връзка с успешно проведените събитие през изминалата година. Г-н Яо Чаоин отново благодари за успешното участие на организираните от ИНМСП 32 български фирми в China International Import Expo (CIIE).

За пореден път ИАНМСП декларира готовността си за оказване на необходимото съдействие за насърчаване на търговското и инвестиционното сътрудничество между предприятията и в частност малките и средните предприятия (МСП) от Република България и Китайска Народна Република.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.