Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Авангардът на Медведев в София от днес

Дмитрий МедведевДмитрий Медведев

Авангардите, подготвящи посещението на премиера на Русия Дмитрий Медведев у нас, вече са пристигнали и работят на терен в София. Това съобщиха източници на “24 часа”.

Медведев идва на 4 март на двудневна визита. За нея съобщи шефът на Българо-руската търговско-промишлена палата Георги Минчев в петък. Официално обаче посещението на руския премиер още не е обявено от българското правителство, тъй като по протокол това трябва да стане едновременно от Москва и София. Руски медии цитират Минчев, че предстои премиерът им да доведе бизнесделегация у нас. Придружаващите го бизнесмени ще се включат в двустранен форум за туризма, обясниха от палатата.

Основният акцент в софийските разговори обаче със сигурност ще са проектът “Турски поток” и изграждането на хъб “Балкан”. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.