Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Цачева: Поисках прокуратурата да ме провери за имота на "ул. Юрий Гагарин"

Цецка Цачеваснимка: news.bgЦецка Цачева

"Искам да информирам, че тази сутрин с нарочно писмено волеизявление от моя страна съм сезирала председателя на КПКОНПИ, както и главния прокурор за категоричното ми желание да бъдат извършени проверки за придобития от мен имот на ул. „Юрий Гагарин“. Като бъдат проследени средствата, с които е придобит имотът, и установено има ли конфликт на интереси с фирмата продавач, има ли злоупотреба с власт, както и други нарушения при договорните отношения".

Това заяви правосъдният министър Цецка Цачева пред журналисти в парламента. Поводът е появилата се информация, че е закупила луксозен апартамент на ниска цена в София от същата фирма, от която е закупен и този на шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Давам съгласието си да бъде разкрита единствената сметка, с която разполагам. Нямам офшорни сметки, нямам търговски дружества, нямам свързани лица, с които при властовите ми позиции да съм имала контакти. Както и ще настоявам резултатите от проверката да бъдат публично огласени", подчерта Цачева.

И допълни, че докато не излязат резултатите от проверката, няма да коментира повече темата. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.