Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Операция на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция /TISPOL/

Операция на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция /TISPOL/

От 3 до 9 юни на територията България и на всички страни членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL), се провежда полицейска операция за установяване употребата на алкохол, наркотични вещества и техните аналози от водачите на моторни превозни средства.

Според статистиката, една от трите основни причини за възникване на тежки инциденти по пътищата на Европа, с голям брой жертви, е точно управлението на моторно превозно средство, след употреба на алкохол и/или наркотични вещества.

По време на проверките пътните полицаи ще следят и за валидна задължителна застраховка “Гражданска отговорност” на автомобилистите, невръчени електронни фишове, както и за неплатени глоби, наложени по ЗДвП.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.