Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

От днес започва операция на TISPOL

От днес започва операция на TISPOL

Полицейска операция за контрол на транзитно преминаващите моторни превозни средства на чуждестранни граждани през територията на нашата страна стартира днес. Тя е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – TISPOL.

В хода на акцията основно ще се следи за спазване на скоростните режими, използването на обезопасителни средства – предпазни колани, каски и детски столчета, недопускане на управление след употреба на алкохол, наркотични вещества и/или техните аналози, проверка за неплатени и невръчени глоби по Закона за движение по пътищата.

Пътна полиция напомня едно от основните правила за безопасно шофиране на транзитно преминаващите чуждестранни водачи - не подценявайте почивките по време на път, умората може да бъде причина за настъпване на пътен инцидент.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.