Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Редовно заседание на Съвместната комисия за сътрудничество в областта на отбраната между България и САЩ се проведе днес в Министерството на отбраната

Редовно заседание на Съвместната комисия за сътрудничество в областта на отбраната между България и САЩ се проведе днес в Министерството на отбраната

Заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов и вицеадмирал Емил Ефтимов, заместник-началник на отбраната и съпредседател на Съвместната комисия по прилагане на Споразумението между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати за сътрудничество в областта на отбраната (ССОО), откриха днес, 20 ноември, 20-то редовно заседание на комисията. Форумът се проведе в Министерството на отбраната.

По време на разговорите бяха отчетени резултатите по прилагане на Споразумението в периода от предходното заседание на комисията, проведено на 17 януари 2019 г. в Щутгарт, Германия, до момента. Обсъдени бяха въпроси относно изграждането, използването и сигурността на съвместните съоръжения, както и планираните за следващата година съвместни българо-американски подготовки и учения. Събитието завърши с приемането на решения, свързани с бъдещото прилагане на ССОО.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.