Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Министър на външните работи Екатерина Захариева прие посланика на Република Молдова

Министър на външните работи Екатерина Захариева прие посланика на Република Молдова

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева прие посланика на Република Молдова Щефан Горда във връзка с изтичане на мандата му в България.

Двамата бяха единодушни за взаимната симпатия и добрите отношения не само на политическо ниво между България и Молдова, но и между българския и молдовски народ.

Екатерина Захариева подчерта, че за развитие на двустранното сътрудничество трябва да се използва повече и потенциалът на българите в Молдова, които са и лоялни молдовски гражданин.

Посланик Горда заяви, че България е сред важните външнотърговски партньори на Молдова и благодари за осъществените проекти по линия на българската официална помощ за развитие.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.