Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Нови 12 случая на COVID-19 у нас, общият брой заболели е 276

Нови 12 случая на COVID-19 у нас, общият брой заболели е 276снимка: btvnovinite.bg

Броят на заразените с коронавирус у нас вече е 276. На брифинг на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски съобщи за още 12 нови случая на инфектирани с COVID-19.

От новозаразените трима са от Бургас. Става дума за две деца - на 3 г. и на 8 г., които са контактни с един от докторите с коронавирус. 22-годишна жена също е заразена, като тя е с история от Англия, уточни ген. Мутафчийски. В Пловдив има още четири нови случая, в София също са четири и един в Кюстендил.

Направени са 6454 теста до момента, от които 4800 са в София. Това обаче не са само първични тестове – има повторения и потвърждения.

От три дни в България заболеваемостта се увеличава с 10-14%, поясни Венцислав Мутафчийски.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.