Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Случаите на COVID-19 у нас са вече 449

Случаите на COVID-19 у нас са вече 449снимка: bgnesagency.com

„Случаите на COVID-19 у нас са вече 449. За последните 24 часа са установени 37 лица, от тях 27 са в болница. Новата област, в която има потвърден случай, е Видин. В болница там е приет мъж на 56 години". Това съобщи на редовния брифинг на Оперативния щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

Броят на хоспитализираните заразени е 167 души, от които 17 са интензивни.

Общият брой на излекуваните лица е 25. „Има изписани нови болни с отрицателни проби. Това са трима души от Бургас, един мъж от Шумен и един в Перник. Най-младият изписан е на 25 години.", каза Мутафчийски.

Два са новите случаи на починалите от коронавирус - един на 57 г. в Кюстендил и мъж на 40 г. в "Пирогов". Така до днес общо починалите у нас стават 10.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.