Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

ЕК с писмо до България за процедурите за гражданство на инвеститори

ЕК с писмо до България за процедурите за гражданство на инвеститори

Европейската комисия днес потвърди, че на 1 април е изпратила писма до България, Кипър и Малта, свързани със схемите за предоставяне на гражданство или право на постоянен престой на инвеститори.

Това е част от наблюдението за прилагането на схемите и за предприетите от държавите промени, поясни говорител на комисията. Той допълни, че няма да навлиза в подробности за съдържанието писмата.

Становището ни е ясно, миналата година в докладите си ЕК посочи, че държавите следва да спазват задълженията си по правото на ЕС, заяви говорителят. Той отбеляза, че предоставянето на право на престой или гражданство за големи инвеститори в ЕС поражда въпроси от областта на сигурността. / 24 часа

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.