Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Отварят дискотеките, нощните клубове и баровете

Отварят дискотеките, нощните клубове и бароветеснимка: nova.bg

Нощните клубове, дискотеките и барове ще отворят врати от 15 юни. Това е поредна стъпка на правителството по пътя на отхлабването на мерките срещу разпространението на коронавируса у нас, научи NOVA. От 1 юни ще бъде разрешено на ресторанти, кафенета и сладкарници да работят и в закрити помещения. Ще се спазват същите мерки за работа, които важаха и до момента за градините.

По-рано днес стана ясно, че от 26 май се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

До края на деня ще бъде издадена и заповед за отваряне на залите за танци при допускане на посетители според квадратурата. Маските и ръкавиците са препоръчителни, но не задължителни. / Нова ТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.