Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

СДВР: Шестима задържани и двама пострадали полицаи след сблъсъците пред МС

СДВР: Шестима задържани и двама пострадали полицаи след сблъсъците пред МСснимка: btvnovinite.bg

Шестима души са задържани, а двама полицаи са потърсили лекарска помощ след сблъсъците по време на протеста пред Министерския съвет. Един полицай е откаран в ИСУЛ, а друг е с порезна рана на шията. Млад мъж от протестиращите също е ранен.

Това съобщи на брифинг зам.-директорът на СДВР Антон Златанов. По думите му са хвърляни две бомби пред бившия Партиен дом. Шестима полицаи са били без каски.

Едно момче от протестиращите е паднало в множеството вследствие на хвърлената бомба. Двама полицаи са клекнали, за да му окажат помощ. Без никаква намеса на полицейски служители е започнало масово замеряне с кутии и пликове с червена боя, обясни Златанов.

Хвърляни са и стъклени бутилки, вследствие на което е счупена вратата на сградата и е направен опит за нахлуване вътре. / бТВ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.