Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Румен Радев: Лечението на такава криза на доверието не е Велико народно събрание, а оставка – незабавна и безусловна

Румен Радев: Лечението на такава криза на доверието не е Велико народно събрание, а оставка – незабавна и безусловна

Лечението на такава криза на доверието не е Велико народно събрание, а оставка – незабавна и безусловна. Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти във Варна, където се срещна с граждани, които за пореден ден отстояват държавността в България.

Министър-председателят явно не харесва как е съсипал държавата за последните 10 години и иска да му дадем възможност да се пробва пак. В този си стремеж той иска да вземе цялата държава като заложник за своето собствено политическо оцеляване, посочи президентът. По думите на държавния глава най-големият страх на това управление са честните избори с машинно гласуване и за това са опитите за протакане, в което вече 40 дни българите в много градове в България и в чужбина скандират „Оставка!“ и "Мутри вън!".

Според Румен Радев предложенията на министър-председателя не трябва изобщо да се коментират и да му се дава възможност да подменя дневния ред на обществото, което очаква незабавна оставка. „Призовавам всички, които милеят за бъдещето на България да не попадат в капана на Борисов. Да не се увличат изобщо в обсъждане на това недоносче наречено „предложение за нова Конституция“, заяви държавният глава. Той добави, че свои предложения за промени е абсурдно да внесе в този парламент, тъй като той е изчерпан откъм доверие и легитимност.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.