Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

План "Здравствуйте, братушки" видя уволненият шеф на разузнаването

План "Здравствуйте, братушки" видя уволненият шеф на разузнаванетоснимка: nova.bg

Възможно е да е задействат план "Здравствуйте, братушки" и той да не е за руските туристи по морето.

Този коментар направи уволненият шеф на разузнаването Атанас Атанасов по повод рокадите в службите, които предприемат президента Румен Радев и служебното правителство.

Той отрече отправените му обвинения, че е освободен заради нарушен политически неутралитет и спестяване на информация от сайта държавния глава.

Основната причина е дългата ръка на Кремъл, вероятно има връзка и с бизнесмен с много обвинения, заяви още Атанасов.

Той подчерта, че работи за България от 27 години и правителството на Бойко Борисов е било просто поредното. „Бих посъветвал всички да се съобразяват с отправянето на критики и обвинения. Успешната работа срещу зловредното руско влияние е основна причина за смяната на ръководния състав на службите”, подчерта освободеният шеф на Разузнаването.

Атанасов увери, че през цялото време е спазвал закона и заяви, че мотивите за освобождаването му не отговарят на истината.

Според него указите, с които е освободен той, както и останалите шефове на служби, са противоконституционни и на президента може да му бъде повдигната процедура по импийчмънт.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.