Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Премиерът Стефан Янев посети в „Пирогов“ пострадалите при катастрофата на АМ „Струма“

Премиерът Стефан Янев посети в „Пирогов“ пострадалите при катастрофата на АМ „Струма“

Министър-председателят Стефан Янев посети в „Пирогов“ настанените по спешност седем души, пострадали при тежката катастрофа на автомагистрала „Струма“.

Директорът на лечебното заведение проф. Иван Поромански, началникът на Клиниката по изгаряния и пластична хирургия проф. Мая Аргирова и началникът на Клиниката по травматология проф. Диян Енчев информираха премиера, че състоянието на пациентите е стабилно, те са контактни и без опасност за живота. Министър-председателят разговаря с пострадалите като изказа своето дълбоко съчувствие за ужасния инцидент и им пожела бързо възстановяване.

Пострадалите не са български граждани, шестима са с изгаряния, а един пациент е с травма на крака. След преглед и оценка на състоянието им са настанени за проследяване в Отделението по изгаряния на „Пирогов“.

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.