Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 4 януари

Прогноза за България за 4 януари

През нощта облачността ще е значителна и на места в планинските райони от Западна България ще превалява слаб дъжд, над 1300-1400 метра - слаб сняг. Минималните температури ще са предимно между минус 5 и 0°. Утре облачността временно ще се разкъса и намалее, на много места до предимно слънчево време. Привечер от северозапад отново ще се вплътни, но ще остане почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 3 и 8°.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде по-ниско от средното за месеца.

В планините ще бъде ветровито. Ще духа силен, по високите и открити части и бурен западен вятър. Облачността ще е променлива, по-често значителна, но само на отделни места в сутрешните часове ще превалява слаб дъжд, над 1300 - 1400 метра, слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра - около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е пременлива, без валежи. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 6 и 9°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 4 -5°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.