Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 7 януари

Прогноза за България за 7 януари

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. През нощта в Северна и Източна България, с временни прекъсвания, ще продължи да превалява сняг, но валежите ще отслабват. През деня превалявания ще има главно в източните райони и в Предбалкана. Ще е ветровито, с умерен до силен вятър, в западната половина от страната от запад-северозапад, а в източната - от север, но до края на деня и в източните райони вятърът ще се ориентира от северозапад. Минималните температури ще са между минус 16° и минус 11°, а максималните минус 13° и минус 8°.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е малко по-високо от средното за януари.

Над планините ще е облачно, с валежи от сняг, в Стара планина и значителни. Ще духа умерен, в масивите от Източна България силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще около минус 16°, на 2000 метра - минус 19°.

Над Черноморието ще е облачно и с временни прекъсвания ще превалява сняг. Ще духа силен северен вятър, който до края на деня ще се ориентира от северозапад. Ще е студено с максимални температури между минус 10° и минус 8°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. Температурата на морската вода е 4-5°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.