Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Прогноза за България за 4 февруари

Прогноза за България за 4 февруари

През нощта облачността ще е разкъсана, над западните райони от страната – до предимно ясно време. В сутрешните часове на много места по поречието на Дунав и в Горнотракийската низина видимостта ще бъде намалена, но около обяд ще се подобрява. През деня ще има разкъсана, по-често значителна облачност, но валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Минималните температури ще са предимно между минус 2° и 3°. Максималните температури в повечето места ще са между 7° и 12°.

Атмосферното налягане ще се понижава, и ще се доближи до средното за февруари.

В планините облачността ще е променлива, често значителна, но ще се задържи почти без валежи. Ще духа силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра – около нулата.

По Черноморието ще има разкъсана облачност. Ще духа до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 12 – 13°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 2 – 4°. / НИМХ

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.