Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться данным сайтом, Вы соглашаетесь на использование ваших файлов cookie.

Предстои топла седмица, на места ще превали дъжд

Предстои топла седмица, на места ще превали дъжд

През почивните дни температурите ще се повишат. Слънцето и облаците ще се редуват, слабо ще превали на много малко места, предаде репортер на БГНЕС.

В събота и неделя температурите ще се повишат и в двата дни ще бъдат между 15 и 20 градуса.

Новата седмица ще започне с топло и предимно слънчево време. Дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат между 17 и 21 градуса. Минималните температури също ще се повишат и ще бъдат между 7 и 9 градуса.

Във вторник – 21 март, ще бъде още по-топло и слънчево над цялата страна. Максималните температури ще достигат в много места 22 градуса, за София около 19 градуса.

В сряда – 22 март, ще остане топло, но ще започне да се заоблачава, като не е изключено на места в Западна България да превали дъжд. Температурите ще останат високи – отново до 22 градуса, за София около 19 градуса.

В четвъртък – 23 март, над страната ще бъде предимно облачно, с температури около 17-19 градуса, в София около 17 градуса. Отново на места ще превали дъжд.

В петък – 24 март, ще има разкъсана облачност, като по-значителна ще бъде над Източна България. Температурите ще достигат до около 20 градуса, ще бъде по-хладно само по Черноморието – около 13-14 градуса.

В събота и неделя – 25 и 26 март, ще има разкъсана облачност, с превалявания на места. Температурите ще останат приятно топли. /БГНЕС

Поделиться:
Читайте
новости:
Телеграмм Яндекс Дзен Вайбер Google Новости Яндекс Новости Фейсбук Твиттер Вконтакте Одноклассники
 

Добавете коментар

Все комментарии пользователей, размещаемые на сайте, являются постмодерируемыми. Это означает, что администратор читает сообщения после их размещения на ресурсе, и имеет право удалить их без каких-либо дополнительных объяснений. Запрещается писать комментарии только БОЛЬШИМИ или latinskimi буквами.